Инициативата на ГЕРБ-Бургас „Заедно срещу „ало“ измамниците“ продължава в Айтос

Прочетена: 31

Инициативата на ГЕРБ-Бургас „Заедно срещу „ало“ измамниците“ продължава в Айтос. Пенсионерите от морския град ще се срещнат с началника на РУ Айтос Кирил Котрулев и пресаташето на Областната дирекция на МВР Цветелина Рандева на 16 април 2018 г. (понеделник) от 10.00 часа.

Организатори на събитието са народните представители от ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева и Диана Саватева. На срещата, която се провежда със съдействието на местната администрация, ще присъстват кметът Васил Едрев и председателят на Общинския съвет Красимир Енчев.

Идеята народни представители да разговарят с възрастни хора за „ало“ измамите започна от Поморие, където депутатът Ася Пеева организира беседи по темата в два пенсионерски клуба. След последвалите три срещи в Бургас, Царево и Малко Търново, „Заедно срещу „ало“ измамниците“ постепенно се разви в инициатива на бургаските народни представители от ГЕРБ, която ще продължи с още събития.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 15.04.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.