Вестник „Строител“ получи наградата „Скритото добро“ на Столичната община

Прочетена: 34

Росица Георгиева

Вестник „Строител” получи наградата „Скритото добро“ на Столичната община (СО) в категория „Медии“. Отличията се връчват за професионална и гражданска позиция и безпристрастно отразяване на социалната политика на СО, за съпричастност към социалните каузи в подкрепа на хората в нужда. Призовете се присъждат за 4-та година в шест категории – „Бизнес партньори“, „Медии“, „Неправителствени организации“, „Култура, образование, здраве“, „Видимите социални каузи“ и „Добро сърце“.

 

Наградите бяха връчени на специална церемония, на която присъстваха зам.-министрите на труда и социалната политика Росица Димитрова и на културата – Румен Димитров, зам.-кметовете по направление „Социални дейности и интеграция на хората с увреждания“ в СО Албена Атанасова и по „Финанси и стопанска дейност“ и „Столично общинско здравеопазване“ Дончо Барбалов, председателят на комисията по здравеопазване към Столичния общински съвет д-р Веселин Милев и общински съветници.

 

Кампанията „Скритото добро“ се провежда под патронажа на зам.-кмета Албена Атанасова, като целта е да се обединят бизнесът и корпоративните организации, неправителственият сектор, творческата гилдия, спортисти и спортни организации за оказване на подкрепа на хората в нужда.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 17.05.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.