КРИБ с отворено писмо до премиера Бойко Борисов в подкрепа на Александър Манолев

Прочетена: 27

КРИБ изпраиха отворено писмо до премиера Бойко Борисов в подкрепа на Александър Манолев. Публикуваме писмото без редакторска намеса:

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ,

Бихме желали да изразим нашата подкрепа за действащия заместник министър на икономиката г-н Александър Манолев. В досегашната ни съвместна работа с него в качеството му на заместник министър на икономиката имаме постигнати много добри резултати, които се дължат на изключителната му експертна подготовка, включително и в елитни европейски учебни заведения, познанията му на европейския и световен опит и отзивчивостта му в работата с бизнеса, който представляваме. Убедени сме, че той ще бъде много добър министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, предвид на всичко, изложено по-горе. Затова не считаме, че трябва да се подавате на натиск от съмнителни кръгове и групи, които нямат нищо общо с индустрията, а даже напротив – някои дори имат устойчив тренд в миналото, свързан с фалити и безвъзвратни загуби на позиции както у нас, така и в чужбина. Както поемането на политическа отговорност е важен елемент от политиката, така и отстояването на политическите приоритети трябва да бъдат основна част от инструментариума на всяка голяма и уважавана партия.

С уважение,

Евгений Иванов
Изпълнителен директор и
Член на Управителния съвет на КРИБ

Сподели в социалните мрежи

Автор на 14.09.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.