Волен Сидеров: Президентът да свика извънреден съвет тази вечер

Прочетена: 11

Президентът да свика извънреден съвет още тази вечер. Това каза Волен Сидеров, председател на партия „Атака”. В нея трябва да бъде включен главният прокурор, който да наблюдава всичко случващо се, председателят на ЦИК, служебният премиер Марин Райков. „Той е пряко отговорен за поръчката за отпечатването на бюлетините и по мое мнение вече трябваше да е разпитан, защото той контролът по отпечатването не е осъществен”, заяви още Сидеров. Според него в съветът трябва да участват и председателите на парламентарно представените групи, шефът на ДАНС Константин Казаков и вътрешния министър Петя Първанова. Целта на заседанието е да се реши какви трябва да са следващите дейстния на всички институции в създалата се ситуация.
„Намерените бюлетини да бъдат унищожени в присъствието на представител на министерски съвет. Това е първтото подобно разкртитие на ДАНС”, каза още лидерът на „Атака”.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 11.05.2013. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.