Архив

Пламен Иванов: Да работим заедно. Заедно за поколенията!

Виенската палата на Международния панаир в Пловдив стана домакин на финалното представяне на проекта „Аз мога да строя”- сезон 2010-2011г. Проектът стартира като пилотен през 2009 г., а тази година в него вече взеха участие близо 150 млади специалисти от професионалните гимназии по строителство, архитектура и геодезия от Пловдив, Стара Загора, Сливен, София, Русе, Варна и Бургас.

В изискана обстановка, където между отделните представяния на екипите звуча класическа музика, младите колеги получиха своето признание от авторитетното жури с председател Пламен Иванов –член на УС на КСБ и председател на ОП на КСБ- Пловдив, и членове инж. Евтим Янев- председател на ОП на КСБ- Пазарджик и инж. Николай Георгиев –председател на ОП на КСБ- Ямбол.

Наградата на публиката бе присъдена на екип „Хамелеон” от сливенската професионална гимназия. Наградата на КСБ отиде при екип „Емоция” от Сливен. КИИП-Пловдив отличи екип „Верея” от старозагорското професионално училище, а наградата на журито получи екип  „Зелена авантюра” от София.

Сред гостите на финала на проекта „Аз мога да строя” бяха и Атанас Кошничаров .- председател на ОП на КСБ- Сливен и Красимир Милушев от ОП на КСб- София.