Архив

Ози иска да се превъплъти в майка си

Биографията на легендата Ози Озбърн „I Am Ozzy” ще бъде пренесена на големия екран и въпреки че той не гори от желание да участва в нея, все пак може и да направи едно необичайно появяване


Музикантът заяви пред германското издание на списание FHM, че се надява да не му се налага да се снима във филма, но ако това се случи, би искал да играе майка си или Леми Килмистър от Motorhead.
Ози разкри още, че би желал Джони Деп да изиграе самия него в проекта, добавяйки: „Джони Деп изглежда много по-добре от мен и ще се радвам, ако той ме играе във филма. Но искам и някой непознат пич от Бирмингам също да има своята роля в него.”
Жена му Шарън пък сподели, че иска нейната роля да бъде дадена на Кери Мълиган („Съзряване”), тъй като я намирала за зашеметяваща.
Междувременно чисто новият албум на Ози „Scream” се нареди в топ 10 на класациите в седем държави – САЩ, Япония, Канада, Норвегия, Германия, Финландия и Гърция. Съвсем наскоро емблематичният певец ще тръгне на 18-месечно световно турне в подкрепа на албума.