Архив

Placebo идват с огромен екран в София


Британската алтернативна рок банда Placebo ще пристигне със специална LED стена с размер 15х4 м за шоуто си в София на 13 септември.  Огромният екран се състои от пет отделни подвижни елемента и ще бъде разположен по цялата ширина на сцената в столичния „Зимен дворец”. Музикантите от Placebo обещават стилно, качествено и ефектно преживяване, а освен  песните от последния си албум “Battle For The Sun” ще изпълнят и някои от своите хитове.
Алтернативната рок банда гостува за трети път в България, като я очакваме в състав - Брайън Молко, Стефан Олсдал и Стийв Форест. Непосредствено преди да стъпят в София, лондончани ще се разпишат с два концерта в Гърция, а след участието си у нас турнето им продължава в Унгария, Украйна и Русия.
В началото на годината Placebo бяха обявени за “Best Alternative Band” на MTV Europe Music Awards за 2009 г. изпреварвайки артисти като Muse, The Prodigy, Paramore и The Killers. Тази година получиха и номинация за престижните ECHO Awards в категорията “Best International Rock/Alternative/Heavy Metal band”.
Билети за концерта на Placebo в София се продават в мрежите на Ticketstream и Eventim, както и в билетния център на НДК.  Цената им е 50 лева, а в деня на концерта ще струват 60 лева.