Интервю

Искрен Йотов: Надявам се, че догодина ще мога да Ви поканя в първия действащ музей на масонството в България

Към Вашите читатели – представителите на строителния бранш, ще отправя едно пожелание, като цитирам Светото писание: „Тъй да светне пред човеците светлината Ви, та да видят добрите Ви дела“
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
B. N.
6 months ago

Искрен Маринов Йотов е успял да си приватизира къща за гости в с. Лесидрен 5520, община Угърчин, област Ловеч, ул. „Стара планина“ N 180 – 182. В тази луксозна къща за 200 000 лв. живее майка му – селската графиня Пенка Маринова с няколко слуги. Гости не идват, което е видно от съседите. Публична тайна е, че всеки месец се издават фалшиви фактури, за уж посещение на туристи. Гости в къщата са Искрен Йотов, жена му и дъщеря му. Никой не го съди за измама. Скоро Искрен Маринов Йотов ще стане 100% клиент на Европейската прокуратура. 10 г. той и майка му използват тази къща като своя. Мисли се за недосегаем, но не винаги ще е така. Срам за масонството и адвокатурата. Блокира и прекратява досъдебно производство срещу престъпници. Любимец на подземния свят. Подлец и ще умре като подлец. В къщата за гости всичко е като в палат на арабски шейх. Но, уви селски туризъм не се развива.

питащ
питащ
7 months ago

като всички са равни в масонството защо има 33 степен до която никой не може да стигне .пълни глупости.

Венко
Венко
7 months ago

Велика ложа..??
Какво ви е великото не мога да разбера.
Мишкари..
Щом сте толкова велики, къде са великите ви дела? (по делата им ще ги познаете) чели ли сте я тая дебела книга? Едва ли. По скоро да сте чели Кодекс Гигас и да се кланяте на оня с големите рогца.
Къде сте вие драги ми смехурковци, когато вашите хора разграбиха България.
Пътят към ада е постлан с добри намерения нали?
Къде сте, когато Холандия отне детето на жив баща Българин?
Ааа инак сте велики нали?
Къде сте тук?

https://btvnovinite.bg/bulgaria/razsledvane-na-btv-zashto-otnemat-balgarcheta-ot-semejstvata-im-v-norvegija.html
А инак сте велика ложа, даже най великата. Просто намам думи.
До къде сме я докарали. Да излезе дяволът(отхвърлил бог) и да каже че е велик.

Zvezdi
Zvezdi
9 months ago

Неполитически и нерелигиозни благотворителни организации по света?
Шегувате ли се с нас. Всеки втори, да не кажа почти всеки български масон членува в българска политическа партия и в някое министерство, кой депутат, кой в прокуратурата, министерството на културата и образованието и др. Живеят в най-скъпите жилища в София и повечето от тях не плащат данъци и не отчитат дейност пред държавата. Ама разбира се. То нали е част от изискването на масонството. Карат черни BMW-та и Мерцедиси. Ама те щото нали са „най-евтините“ автомобили в света. Да икономисат някой лев. Защото не депутатите и президентите управляват държавата и партиите, а именно масоните, което не изключва депутат или президент също да членуват в тайни общества.
И си има други „дистрибутори“ дето произвеждат парите, с които ги лансират и всички знаем кои са.
Каква благотворителност?
Събират се в най-кичозните снобски заведения и ресторанти оставят по 2000-4000лева сметки от ядене и пиене и се скъпят да дарят едни 500лв за домове за сираци, училища и прочее.
Да не сте зели да им повярвате, че имат нещо общо с Хирамовите свободни зидари по времето на Соломон. За тях можем да обобщаваме с етикети „неполитически“. Но не можем да кажем и нерелигиозни.
Пиара „дарител“ е също толкова фалшива реклама, като телешопинга, на който се връзват пенсионерите и невежите, но няма нищо общо с това колко се дарява всъщност, а процентите са 1/4 на 10 000 квадрата в сравнение с парите, които изпират.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d блогъра харесват това: