Интервю

За капаните, които крие отдаването под наем

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ток
Ток
5 years ago

А как да изгоня такива дето нямат договор със собственика? Плюс това не плащат наем , и са навъртели 900лева вода които са платени от собственика.

Станка Петрова
Станка Петрова
5 years ago

А как да постъпи УС на ОС след като във входа е настанено семейство без регистрация, без сключен договор за наем,с 6 невръстни деца,които нанесоха маса вреди на общите части и постоянно нарушават реда

anonim
anonim
5 years ago

При мен наеха офис от фирма ИЗИ Консулт която ползваха помещението 2 месеца и не платиха 1 лев.

Наемодател
Наемодател
6 years ago

Като цяло законите са супер тъпи, какъвто е и народът. Лошото е, че това е манталитета на българина. ТЪП, СЕЛСКИ НАРОД! Дребни селски тарикати, дето се чудят как да те прецакат. Аман от простотия! Да, късам си нервите с един такъв селяк!

Anonymous
Anonymous
6 years ago

Predlagam da se napravi sait s imenata na nekorektni naemateli,koito pone da ne badat dopuskani v drugi jilishta.

Наемател
Наемател
7 years ago

И аз се питам защо все наемателя е виновен?!?! Последният път наемодателката прекрати договора почти година преди изтичането му. Като дойдохме в жилището заплатихме стара сметка за ток, без да й търсим пари. Как да се регистрираме след като тя трябва да се съгласи и да дойде с документите за собственост в общината, но това ни бе отказано… А и най-вече ме мъчи въпроса как така с минимална заплата 340 лв в българия, няма по-евтини наеми от 250 лв ?!?! Кой им дава право за дупкии съборетини да искат подобно нещо?!?!

Владислав Жеков
Владислав Жеков
8 years ago

Хубаво е всеки да знае правата си,а какво ще кажем за некоректните наемодатели?
Аз лично се сблъсквам с такива.Последният случай е със неплатени сметки от предишни наематели.Питам се защо аз трябва да обирам негативите като плащам стари сметки и си искам парите????Друго много важно от миналата година има закон със който наемодателите трябва да регистрират наемателите във общината,аз исках такова нещо но уви няма кой да иде до общината……Глупаво е да се обвинява едната страна когато виждаме какво е положението в държавата,всички са равноправни само на хартия.А тези които дават парите??Къде са??

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers like this: