Интервю

За капаните, които крие отдаването под наем

7
Leave a Reply

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ток
Guest
Ток

А как да изгоня такива дето нямат договор със собственика? Плюс това не плащат наем , и са навъртели 900лева вода които са платени от собственика.

Станка Петрова
Guest
Станка Петрова

А как да постъпи УС на ОС след като във входа е настанено семейство без регистрация, без сключен договор за наем,с 6 невръстни деца,които нанесоха маса вреди на общите части и постоянно нарушават реда

anonim
Guest
anonim

При мен наеха офис от фирма ИЗИ Консулт която ползваха помещението 2 месеца и не платиха 1 лев.

Наемодател
Guest
Наемодател

Като цяло законите са супер тъпи, какъвто е и народът. Лошото е, че това е манталитета на българина. ТЪП, СЕЛСКИ НАРОД! Дребни селски тарикати, дето се чудят как да те прецакат. Аман от простотия! Да, късам си нервите с един такъв селяк!

Anonymous
Guest
Anonymous

Predlagam da se napravi sait s imenata na nekorektni naemateli,koito pone da ne badat dopuskani v drugi jilishta.

Наемател
Guest
Наемател

И аз се питам защо все наемателя е виновен?!?! Последният път наемодателката прекрати договора почти година преди изтичането му. Като дойдохме в жилището заплатихме стара сметка за ток, без да й търсим пари. Как да се регистрираме след като тя трябва да се съгласи и да дойде с документите за собственост в общината, но това ни бе отказано… А и най-вече ме мъчи въпроса как така с минимална заплата 340 лв в българия, няма по-евтини наеми от 250 лв ?!?! Кой им дава право за дупкии съборетини да искат подобно нещо?!?!

Владислав Жеков
Guest
Владислав Жеков

Хубаво е всеки да знае правата си,а какво ще кажем за некоректните наемодатели?
Аз лично се сблъсквам с такива.Последният случай е със неплатени сметки от предишни наематели.Питам се защо аз трябва да обирам негативите като плащам стари сметки и си искам парите????Друго много важно от миналата година има закон със който наемодателите трябва да регистрират наемателите във общината,аз исках такова нещо но уви няма кой да иде до общината……Глупаво е да се обвинява едната страна когато виждаме какво е положението в държавата,всички са равноправни само на хартия.А тези които дават парите??Къде са??

%d блогъра харесват това: