Откриха новия офис на ОП-Бургас

Прочетена: 54

Председателят на ОП на КСБ – Бургас, инж. Димитър Янакиев посрещна с чаша шампанско членовете на УС на Камарата, кмета на Бургас Димитър Николов, областния управител Константин Гребенаров и зам.-кметовете на морския град при официалното откриване на новия офис на Областното представителство. Инж. Янакиев благодари на всички колеги от УС за подкрепата: „Положихме доста усилия да приведем офиса във вида, в който го виждате, и да покажем, че строителите могат да правят красиви неща и да посрещат достойно своите гости от страната и чужбина.“

„За мен е чест като кмет на този град да присъствам в този съвременен и комфортен офис на КСБ. Пожеланието ми е за успешен старт и попътен вятър. И винаги четете вестник „Строител”, призова Димитър Николов.

Председателят на УС на КСБ инж. Симеон Пешов определи събитието като „един своебразен празник”. Той благодари на всички колеги за постигнатото. „Надявам се след няколко месеца да започнем да излизаме от кризата”, заяви инж. Пешов и призова по-бързо да стартират процедурите по европроектите.

Областният управител Константин Гребенаров подари на ОП-Бургас икона на свети Димитър – покровител на строителите, с пожелание за успешна дейност.

Общата площ на новия офис е около 300 кв. м, като основните помещения са организирани в три части – офис за камарата, за регистъра и заседателна зала за провеждане на делови срещи.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 04.06.2010. Категория КСБ, Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: