Проведе се УС на КСБ в Бургас

Прочетена: 20

Единство, разум, спокойствие и диалог – към това призова председателят на КСБ инж. Симеон Пешов в обръщението си към Управителния съвет на Камарата, който се проведе в Бургас. Неговият доклад за дейността на КСБ беше приет единодушно.

УС прие също отчета за изпълнение на бюджет 2009 г. и проектобюджета за 2011 г., докладвани от изпълнителния директор на КСБ инж.  Иван Бойков. Разгорещена дискусия предизвика въпросът за промени в устава на КСБ,  в края на която беше взето решение измененията да бъдат отложени за  есента,  когато новоизбрания УС и председател ще изготвят предложения и ще свикат ново ОС – изцяло посветено на въпросът за промяна в устава.

УС одобри  предложенията на областните представителства на КСБ във Варна,  Габрово,  Перник,  Плевен,  Смолян и Сливен да закупят свои офиси. За централен офис на КСБ в София, бяха направени три предложения. УС възложи на изпълнителния директор и на председателя на комисията  да започнат реални преговори за проекти за подписване на предварителни договори за закупуване и за трите предложения, възложи също да се изясни юридическия им статут, а окончателно решение да бъде взето на заседанието на 23 юни т. г.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 04.06.2010. Категория КСБ, Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: