КСБ

Бъдете по-остри към нарушенията, които се случват в бранша!

Г-н Терзиев, първо да кажа честит рожден ден на човека, който е допринесъл най-много за това да го има в. „Строител”. Такъв ли си го представяхте  и как оценявате развитето му?
Всъщност това е най-старият вестник в страната. „Строител” като марка е създаден през 1924 г., а от 2 години е собственост на Камарата. За тези 2 години многократно промени облика си, разви се. Стана по-дебел, по-четивен. В самото начало може би сме имали по-различни представи, защото и ние, заедно с вас, попълвахме своите познания.

Имате ли конкретни препоръки по отношение на съдържанието. Какво би се радвал да прочете в „Строител” председателят на Борда на директорите?
Колкото до препоръките, винаги има какво да се желае. Можете да се развивате в най-различни посоки и определено мисля, че трябва да станете по-остри, да задълбочите вниманието си към нарушенията, които се случват в бранша. И задължително да прибавите още страници. Общи взето всичко, което се вижда във вестника, е съобразено не само с моята визия, но и с целия Борд на директорите на вестника и с УС на КСБ. Вестникът е отворена трибуна. Най-хубавото е, че е една гъвкава система и през тези две години е приемал многократно съвети и предложения. Държа да подчертая обаче, че занапред ще приемаме само градивни предложения за промени по съдържанието, а не критика заради самата критика.

Какво ще пожелаете на екипа?
Да сте живи и здрави. Вие показахте, че можете, а ние ще продължаваме да изискваме от екипа още повече!