И в Плевен се състоя редовното годишно събрание

Прочетена: 60

На 27 септември 2018 г. в заседателната зала на офиса членовете на ОП на КСБ – Плевен, проведоха редовно Общо годишно отчетно събрание.

Представител на Централната администрация на Камарата беше Стоян Гушлев – главен експерт в отдел „Организационна политика“. Той запозна членовете на ОП, присъстващи на събитието, с насоките на дейността на браншовата организация и с по-важните решения, взети на проведеното последно заседание на Управителния съвет на КСБ на 20 септември 2018 г.

Събранието протече по предварително подготвен дневен ред. Бяха гласувани план-сметка и отчет за дейността, представени от председателя Милен Илиев, на Областния и Контролния съвет, за периода 01.09.2017 – 31.08.2018 г. Беше взето решение да се освободи от отговорност Областният съвет.

След приемане на плана за работа и на бюджета за следващата 2019 г., бяха подкрепени промените в Устава на КСБ, с изключение на поправките в чл.27, ал.1 и чл.46, ал. 1, съгласно които председателите на УС и ОП не може да бъдат избирани на тази позиция повече от два пъти. Присъстващите изразиха мнение, че досегашната дефиниция на същите членове, а именно: „за не повече от два последователни мандата“, е по-удачна.

Председателят на Комисията по професионална етика към КСБ инж. Розета Маринова запозна членовете на ОП на КСБ – Плевен с промените в Кодекса за професионална етика на строителя, приети на проведения Управителен съвет. Те бяха подкрепени от всички присъстващи.

В точка „Разни“ беше обсъдена програма за отбелязване на професионалния празник на строителя – Димитровден, с членовете на ОП на КСБ – Плевен и с фирмите, вписани в ЦПРС.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 11.10.2018. Категория КСБ. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.