Стартира подписка в подкрепа на българските строители

Прочетена: 131

Ренета Николова

Редовното Общо събрание (ОС) на Камарата на строителите в България (КСБ), което се проведе на 22 ноември 2018 г., взе решение да започне подписка в подкрепа на българските строители.

Камарата, която е организацията, обединяваща и представляваща българските строители, настоява да спре използването на бранша за политически цели, да бъдат преустановени необоснованите и неподкрепени с доказателства публични твърдения за корупция и злоупотреби в строителството, както и да бъдат гарантирани спокойствие и сигурност на заетите в сектора компании, работници и служители. Подписката ще се провежда на територията на цялата страна. КСБ призовава всички желаещи да изразят с подписа си своята подкрепа към българските строители.

ОС на Камарата прие отчета за изпълнение на дейността на Управителния съвет (УС) за периода от 1.09.2017 г. до 31.08.2018 г., отчетите за работата на Комисията за воденето, поддържането и ползването на Централния професионален регистър на строителя (ЦПРС) и на Контролния съвет (КС), както и решение за освобождаване от отговорност на членовете и председателите на УС, КС и Комисията за ЦПРС. ОС прие и бюджета на организацията, както и основните политики за развитието й през 2019 г.

Подписката в подкрепа на българските строители може да бъде изтеглена от сайта на в. „Строител” на: https://vestnikstroitel.bg/wp-content/uploads/2018/11/Подписка-КСБ.docx

Повече за решенията на ОС на КСБ може да четете в следващия брой.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 22.11.2018. Категория КСБ. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Don`t copy text!
%d блогъра харесват това: