КСБ и институциите дискутират европейската солидарност в инвестиционната политика на ЕС

Международната конференция се организира за пети път съвместно от Камарата и Искра Михайлова, председател на КРР в ЕП

Прочетена: 81

Десислава Бакърджиева

За пета поредна година Камарата на строителите в България (КСБ) и председателят на Комисията по регионално развитие (КРР) в Европейския парламент (ЕП) Искра Михайлова в партньорство с вестник „Строител“ организират международна конференция. Темата на тазгодишния форум е „Европейската солидарност в инвестиционната политика“. Дискусията ще се проведе на 15 март в „София хотел Балкан“, зала „Средец“.

Събитието ще открият председателят на Управителния съвет на КСБ инж. Илиян Терзиев заедно с председателя на КРР в ЕП Искра Михайлова и заместник министър-председателя на Република България Томислав Дончев. В него участие ще вземат Росен Желязков, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Деница Николова, зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството, Вазил Худак, зам.-председател на Европейската инвестиционна банка, представители на Европейската комисия.

Специално за форума Корина Крецу, комисар по регионална политика в Европейската комисия, е изпратила приветствие (видео съобщение), което е включено в програмата на събитието.
Целта на конференцията е да представи резултатите от инвестиционната политика на ЕС, реализирана в България чрез строителния бранш, и да даде възможност на бизнеса да се запознае с визията за развитие на кохезионната политика на Европейския съюз 2021 – 2027 г., а също и с новите перспективи за финансиране.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 14.03.2019. Категория КСБ. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Don`t copy text!
%d блогъра харесват това: