Председателят на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев се срещна с екипа на в. „Строител”

Прочетена: 102

Десислава Бакърджиева

Председателят на УС на Камарата на строителите в България (КСБ) инж. Илиян Терзиев се срещна с екипа на вестник „Строител“. Той бе посрещнат в нюзрума на изданието от инж. Любомир Качамаков, вицепрезидент на FIEC, член на ИБ и УС на КСБ, председател на ОП на КСБ – София, и член Съвета на директорите на „Вестник Строител“ ЕАД, и от Ренета Николова, прокурист и главен редактор на в. „Строител” и вицепрезидент на Европейската медийна мрежа за сътрудничество в строителния сектор. Инж. Терзиев съобщи, че това е първото от поредицата посещения, които той планира да направи в дружествата на КСБ – „Вестник Строител“ ЕАД и „Строителна квалификация“ ЕАД, в дирекциите на Камарата, и в Областните представителства.

„Целта е, от една страна, да информирам отделните звена на Камарата какво сме свършили като ръководство за първата половина на годината, а от друга, да чуя от тях с какви трудности се срещат в работата си и какви препоръки имат, за да подобрим заедно дейността на организацията“, обясни той.

Главният редактор на в. „Строител” запозна инж. Терзиев със структурата и начина, по който изданието работи, както и с отговорностите на членовете на екипа. „Вестник Строител“ ЕАД е акционерно дружество с едноличен собственик на капитала КСБ. Създадено е през 2009 г. и на 3 април 2019 г. отбеляза 10-годишен юбилей.

„От името на екипа на вестник „Строител“ бих искала да поздравя инж. Терзиев за инициативата и да му благодаря, че избра в. „Строител“ за първата от поредицата работни срещи. Надявам се, че те ще станат традиционни“, каза Ренета Николова.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 06.06.2019. Категория КСБ. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


%d блогъра харесват това: