27-те Областни представителства на КСБ проведоха Общи събрания

Прочетена: 96

Десислава Бакърджиева

Областното представителство на Камарата на строителите в България в София (ОП на КСБ – София) номинира председателя на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев за следващ тригодишен мандат по време на своето Общо отчетно-изборно събрание. Председателят на ОП София инж. Любомир Качамаков, който е член на УС на КСБ и вицепрезидент на FIEC, бе преизбран начело на местната структура, а инж. Благой Козарев, член на УС на КСБ, беше издигнат за член на Контролния съвет на КСБ.

27-те Областни представителства на Камарата проведоха Общи събрания (ОС) и направиха своя избор за председатели и ръководни органи. Местните структури определиха и делегати за Общото събрание на КСБ, което ще се състои на 21 ноември в София. Първото от поредицата ОС на ОП премина в Монтана. Инж. Данка Кирилова бе преизбрана за председател за втори тригодишен мандат. Последва ОП на КСБ – Силистра, което е с ново ръководство. Председател на ОП Силистра е инж. Ивелин Лозев.

Начело на местната структура в Стара Загора застана Пламен Михалев. Нови са и председателите в Кюстендил – инж. Стоян Стоилов, в Русе – инж. Красимир Атанасов, в Разград – инж. Михаил Драганов, който е и член на УС на КСБ, и във Видин – Орлин Бишков, представлявал строителите от областта и през периода 2007 – 2013 г. За председател на ОП на КСБ – Търговище, бе преизбран инж. Тошко Райчев. ОП на КСБ – Смолян, също гласува доверие на председателя Владимир Кехайов за нови три години.

Инж. Пенко Стоянов ще ръководи ОП Варна, а досегашният председател инж. Христо Димитров влиза в Контролния съвет на структурата. При ОП на КСБ – Плевен, няма промяна за следващите три години – Милен Илиев ще продължи работата си като председател. Втори мандат започва и Георги Стоянов, председател на ОП на КСБ – Сливен. Инж. Стефан Стоев, който е член на УС на КСБ, оглави ОП Благоевград.

Общото събрание на ОП Пазарджик избра за свой ръководител инж. Иван Делчев. Членовете на ОП Пазарджик номинират за член на УС на Камарата на строителите в България за следващ мандат инж. Евтим Янев.

ОП Ямбол гласува инж. Красимир Инджов да поеме структурата и прие предложението за ­членове в новия УС на КСБ от ОП Ямбол да бъдат предложени Николай Георгиев и Живко Ангелов, който е член на настоящия УС.

Габровските строители избраха Мария Башева да ръководи Областното представителство. Досегашният председател на ОП Габрово Богомил Петков, чийто мандат изтече, бе предложен за член на УС на КСБ.

За нов председател на ОП Бургас беше избран инж. Стефан Димитров, който е и член на УС на КСБ. ОП на КСБ – Бургас, също номинира за предстоящото Общото събрание на Камарата инж. Илиян Терзиев за председател на УС на КСБ. Местната структура на КСБ в Шумен ще ръководи инж. Красимир Костадинов. ОП на КСБ – Пловдив, гласува доверие на досегашния си председател Пламен Иванов, който поема структурата за следващите три години.

В Перник отново дама застана начело на Областното представителство – инж. Емилия Митова прие поста от досегашния председател инж. Таня Каменова, която ще бъде предложена на 21 ноември от ОП Перник за член на УС на КСБ. Димитър Живков е номиниран от пернишките строители за член на Комисията за воденето, поддържането и ползването на ЦПРС.

Георги Георгиев бе преизбран за председател на ОП на КСБ – Ловеч, за втори мандат. Тодор Бояджиев също продължава работата си като председател на ОП Хасково. Тони Петров оглави Областното представителство на Камарата във Враца, а инж. Димитър Костов е новият председател на ОП на КСБ – Добрич. Ръководството на ОП Велико Търново пое Ина Минчева-Кържилова. ОП на КСБ – Велико Търново, ще предложи на Общото събрание на КСБ инж. Любомир Шербетов за член на УС на Камарата.

Последното Общо отчетно-изборно събрание се проведе в Кърджали на 11 октомври.

То преизбра за нов мандат досегашния председател инж. Емил Младенов и единодушно номинира за следващ мандат начело на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 16.10.2019. Категория КСБ. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: