Инж. Николай Станков връчи „Разярен бик” на „Тангра ТанНакРа”

Прочетена: 78

За 15-годишнината на фондацията, която пази бит и история

Инж. Николай Станков връчи „Разярен бик” на „Тангра ТанНакРа”

 

Председателят на ОП на КСБ София инж. Николай Станков връчи статуетка „Разярен бик” на председателя на „Тангра ТанНакРа” Петко Колев на официално честване по случай 15-годишния юбилей на фондацията за запазване на българския бит и история. Събитието беше отпразнувано на 23 март с голямо тържество, на което председателят Колев и съпредседателят Димитър Димитров разказаха за свършеното от фондацията през изминалите 15 години.
Сред присъстващите бяха политици, настоящи и бивши депутати, учени и археолози, както и певицата Валя Балканска.
„От името на Камарата на строителите и от свое име ви поздравявам за патриотизма, с който заразявате нашата общественост. Хубаво е, че ви има и България има нужда от вас”, заяви инж. Станков, като допълни, че емблематичната за КСБ награда се присъжда на „Тангра ТанНакРа” в знак на дългосрочното – около 12-годишно, сътрудничество между двете организации.
Кметът на столицата Йорданка Фандъкова изпрати поздравителен адрес до ръководството и членовете на фондацията.
Имаше и щанд с някои от най-известните издания на „Тангра ТанНакРа“, сред които поредицата „Подбрани извори за българската история“.

 

Автор: Розалия Банкова

Сподели в социалните мрежи

Автор на 30.03.2012. Категория КСБ. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: