Строителната гилдия в Русе си има дом

Прочетена: 13

Василена Димова, ОП на КСБ-Русе

Русенското областно представителство вече може да се поздрави със собствен офис. Помещенията , в които до момента работеше представителството, станаха собственост на Камарата на строителите в България след провеждане на търг за закупуване на общински имот. Финализирането на сделката стана в сградата на общината от изп. директор на КСБ инж. Иван Бойков, председателя на КСБ-ОП-Русе инж. Георги Стоев и кмета на община Русе инж. Божидар Йотов.
Сградата, в която се намира офисът на ОП-Русе, е в идеалния център на града, на ул. „Княжеска” 15 и е в непосредствена близост до по-важните учреждения на областния център. Офисите са изцяло обновени по европейски стандарт, снабдени са с необходимото оборудване, не се нуждаят от ремонтни дейности и няма да се наруши нормалната работа с фирмите и функционирането на ЦПРС. Общата площ на закупените помещения е 60 кв. м. Съобразени са изискванията за наличие на архив, конферентна зала и офиси.
Областното представителство на КСБ-Русе изразява искрена благодарност на всички колеги, подкрепили покупката на офисите.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 30.07.2010. Категория КСБ. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


%d блогъра харесват това: