Прерязаха лентата на новия офис на КСБ в Силистра

Прочетена: 25

На 29 юли наскоро избраната за втори мандат като председател на Областното представителство на КСБ в Силистра – инж. Цанка Атанасова и изпълнителният директор на КСБ – инж. Иван Бойков, прерязаха лентата на новия офис на КСБ на ОП-Силистра. На тържественото откриване присъстваха областният управител д-р Владимир Янков, кметът на Силистра – инж. Иво Андонов, кметът на Тутракан – инж. Георги Георгиев, председателят на ОП на КСБ – Добрич, Илия Михайлов, както и председателите на регионалните представителства на Камарата на архитектите в България, на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране и на ДНСК. Сред гостите бяха и управителите на строителните фирми от региона.

Силистренските строители получиха специални поздравления и пожелания за здраве, успех и ползотворно сътрудничество от областния управител, от кмета на Силистра и от изпълнителния директор на КСБ. Общата площ на новия офис е 107 кв. м, като основните помещения са организирани в три части – офис за регистъра, архив и заседателна зала за провеждане на делови срещи.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 30.07.2010. Категория КСБ, Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: