Разширеният УС на КСБ заседава в Добрич

Областното представителство открива новия си офис

Прочетена: 52

Днес в Добрич се провежда заседание на разширения Управителен съвет на КСБ, което разглежда редица важни въпроси. Пак там областното представителство открива новия регионален офис на Камарата.
Срещата на УС започва с доклад на председателя на КСБ инж. Светослав Глосов за изпълнението на вече приети от съвета решения. Събитието ще продължи с приемането на дневния ред на Общото събрание на КСБ, което е насрочено за 8 ноември 2012 г.
Ще бъдат разгледани отчетът за изпълнение на бюджета на КСБ за 2011г., проектобюджетът за 2013 г. и план-сметките на областните представителства за финансиране на дейността им през следващата година.
Ще се гледат отчетът за дейността на УС на Камарата и отчетът на Комисията за воденето, поддържането и ползването на ЦПРС.
Ще се обсъдят още основните насоки за развитие на КСБ за 2013 г. и постъпили предложения за промени в устава.
Разширеният Управителен съвет на КСБ ще приеме и нови членове на Камарата, ще представи информация за хода на процеса по внедряването в КСБ на системата за управление на качеството по стандарт EN ISO 9001:2008 и сертификацията.
Ще бъдат утвърдени получените предложения от ОП в изпълнение на вътрешните правила относно дейността на външни експерти по чл.19 (2), т. 8 от ЗОП.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 12.10.2012. Категория КСБ. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: