Прерязаха лентата на новия офис на ОП на КСБ в Силистра

Прочетена: 11

Избраната наскоро за втори мандат като председател на Областното представителство на КСБ в Силистра инж. Цанка Атанасова и изпълнителният директор на КСБ инж. Иван Бойков прерязаха лентата на новия офис на ОП-Силистра. На тържественото откриване присъстваха областният управител д-р Владимир Янков, кметът на Силистра инж. Иво Андонов, кметът на Тутракан инж. Георги Георгиев, председателят на ОП на КСБ – Добрич – Илия Михайлов, както и председателите на регионалните представителства на Камарата на архитектите в България, на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране и на ДНСК. Сред гостите бяха и управителите на строителните фирми от региона.
Силистренските строители получиха специални поздравления и пожелания за здраве, успех и ползотворно сътрудничество от областния управител, от кмета на Силистра и от изпълнителния директор на КСБ инж. Иван Бойков. Общата площ на новия офис е 107 кв. м. Основните помещения са организирани в три части – офис за регистъра, за архива и заседателна зала за провеждане на делови срещи.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 06.08.2010. Категория КСБ. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: