Димитровден е!

Честит празник, строители!

Прочетена: 100

Димитровден е. За представителите на строителния бранш 26 октомври не е само денят, в който почитаме паметта на родения през III в. в Солун св. великомъченик Димитър Мироточиви. Днес е Денят на строителите. Не случайно секторът отбелязва своя празник сега. Това е времето, в което настъпва началото на зимата, а също и краят на активния строителен сезон. Време за довършване на започнатата работа, когато виждаме резултатите от нея, за равносметка, за поставяне на нови цели. И за професионални отличия.

На празника на строителя традиционно най-добрите компании, доказали се с качество и мащабност на изпълняваните проекти, ще станат носители на „Оскарите” за строителна практика. Техните представители ще получат призовете си от министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и от председателя на КСБ инж. Светослав Глосов на официална церемония, с която ще започне годишният бал по повод професионалния празник на бранша. Тази година има и специални отличия. Общо седем компании, които три пъти са получавали най-голямата награда, ще бъдат отличени с почетен плакет за цялостен принос към сектор строителство.

Критериите, по които са класирани останалите отличници, отново са 12.

Повече за наградените и официалната вечер очаквайте на сайта ни.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 26.10.2012. Категория КСБ. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: