Първа официална среща в новия офис на ОП на КСБ – Силистра

Прочетена: 9

Автор Снежана Паскова,
ОП на КСБ – Силистра


В новооткрития офис на Областното представителство на КСБ в Силистра се проведе първа официална среща. Първи прага прекрачиха представителите на румънската фирма „Префаб” специализирана в производството на строителни материали. В офиса на КСБ ги чакаха местни строителни фирми, работещи в област-та на инфраструктурното строителство. Румънската фирма произвежда над 20% от строителните материали в северната ни съседка и стокооборотът й за миналата година възлиза на 15 милиона щатски долара. Гост на срещата беше и кметът на Силистра Иво Андонов, който е председател и на силистренската търговско-промишлена палата.
Мариан Милуц – управител на „Префаб”, председател на Националното сдружение на работодателите в Румъния и председател на сдружението на бизнесмените в Кълъраш, запозна присъстващите с произвежданите от тях строителни материали и интереса на фирмата към българския пазар. Обсъдени бяха и възможностите за съвместна работа по трансгранични проекти. Предложено бе ежемесечно да се провеждат подобни срещи за обмен на информация и идеи. В края на срещата Цанка Атанасова – председател на областното ръководство, отправи покана за членство в Камарата на строителите в България на румънската фирма с представителство в гр. Силистра.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 16.08.2010. Категория КСБ. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: