КСБ

ОП - Ямбол, раздаде строителните отличия

Донка Желева, ОП на КСБ - Ямбол   Церемония по награждаването на отличените строителни фирми за 2013 г. се състоя в Ямбол. Събитието бе организирано от Камарата на строителите в България и местното областно представителство. Сред официалните гости на церемонията бяха народните представители от Ямбол Димитър Иванов, Иван Чолаков, Атанас Мерджанов, Кирчо Карагьозов. На церемонията присъстваха и кметът на града инж. Георги Славов и на община Тунджа -  Георги Георгиев, Стоян Жечев – гл. арх. на община Ямбол, инж. Румяна Христова – началник на местната служба по кадастъра, инж. Стоян Радев – управител на ВиК ЕООД. Гости бяха и членовете на управителния съвет на Клуба на строителите ветерани - инж. Тодор Богданов и инж. Иван Йовчев.

Водещ на церемонията беше новият председател на ОП на КСБ – Ямбол, инж. Петя Петрова. Тя посрещна гостите, пожела на всички да имат нужното вдъхновение и вяра, да продължават да влагат енергия, познания и майсторство в усилията да изграждат Ямбол и региона като красиво, достъпно, модерно и привлекателно място за живот.

След нея думата взе инж. Николай Георгиев - член на ИБ и УС на КСБ и досегашен председател на ОП на КСБ - Ямбол. Той се обърна към представителите на местната власт с апел да продължават с усилията за изготвянето на проекти.