Главният редактор на в. „Строител” отпразнува юбилей на жълтите павета

Прочетена: 167

Елица Илчева

Само 10 дни преди най-светлия празник в годината – Коледа, и в навечерието на 10-ата година от създаването на в. „Строител“ на 14 декември главният редактор и прокурист на вестника и ПР на Камарата на строителите в България (КСБ) Ренета Николова отпразнува 50-годишен юбилей. Тя събра Съвета на директорите на изданието на Камарата, представители на ръководството на КСБ, близки, приятели и партньори, както и целия екип на вестника на изискано парти в The Residence Exclusive Club – единствения по рода си елитен частен клуб в България. Сред уникалната атмосфера в сградата на жълтите павета гостите бяха посрещнати с прекрасни изпълнения на саксофон и се насладиха на невероятно гурме от менюто на италианския шеф-готвач Джовани Порку.

Всички се радваха на вниманието на рожденичката, която озаряваше вечерта с настроение и в стилна рокля от колекция 2019 на Roccobarocco.

Преди да разреже голямата бяла торта с коледни мотиви, Рени бе изненадана с поздравителен адрес от Съвета на директорите и екипа на „Строител“. Лично я приветства и изп. директор на КСБ инж. Мирослав Мазнев. „Скъпа Рени, поздравявам те от името на всички, които са в Камарата всеки ден, и от името на тези, които чувстват обединението на строителите като ядро, което ги сплотява. Заедно с теб ден след ден градим това отношение към КСБ и затова ти благодаря и от свое име. Благодарение на теб обикнах вестника. Аз си признавам, че именно ти промени отношението ми към този продукт на интелектуалния труд. Защото ти сътворяваш чудеса върху хартията, които сплотяват, които дават много повече от всичко, което могат думите. Със своята енергия, с уменията и с напористия си характер ти правиш нещата да се случват и целият бранш ти е благодарен“, каза той. „Ние искрено желаем да бъдеш все така лъчезарна и силна и в делник, и в празник. Не знам кога свършва работният ти ден, но знам, че това се случва много след определеното време. Желая ти от все сърце удовлетворение от постигнатото и много любов“, допълни инж. Мазнев.

От своя страна главният ни редактор видимо трогната благодари за думите. „Щастлива съм, че всички сте част от моя празник. Имам невероятния шанс да работя с доказани професионалисти и прекрасни хора в лицето на Съвета на директорите и Управителния съвет, които ми дават доверието си. Използвам случая да благодаря за подкрепата на Съвета на директорите на вестника и на Управителния съвет на Камарата, на нейния председател инж. Илиян Терзиев, на изпълнителния директор инж. Мирослав Мазнев. Благодаря и на прекрасния екип на вестника. Убедена съм, че заедно създаваме стойностен продукт, полезен не само за бранша, но и за цялото общество. Радвам се, че на празника съм с моето семейство и с целия екип на вестника, който се превърна във второто ми семейство. Пожелавам на всички една успешна, благодатна и по-спокойна година“, каза рожденичката.

Партито в The Residence Exclusive Club бе само кулминация на празника, като изненадите за главния редактор на най-авторитетното браншово издание се сипеха безспирно през целия ден. Огромни букети и поздравителни адреси с най-добри пожелания рожденичката получи от „Геострой“ АД, „Джи Пи Груп“ АД, „Главболгарстрой Холдинг“ АД, „Пайп Систем“ АД, „Пътстрой – 92“ АД, „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД, „Юпитер 05“ ООД. Специален поздравителен адрес бе получен от председателя на Комисията по регионално развитие в Европейския парламент Искра Михайлова. Поздравления и прекрасни цветя се получиха още от кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова, от председателя на Комисията по околната среда и водите в НС г-жа Ивелина Василева, от председателя на Държавна агенция „Национална сигурност“ Димитър Георгиев, от президента на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов, от председателя на Българска браншова асоциация „Пътна безопасност” д-р Николай Иванов, от председателя на Комисията по професионална етика на КСБ инж. Розета Маринова, от членове на УС и председатели на Областни представителства на КСБ, от ръководството на НКСВ и много други.
„50 години е възраст за равносметка – какво сме постигнали, колко върхове сме покорили и колко мечти сме сбъднали. Нека през следващите 50 броят им да се удвои!“, написа д-р Иванов.

До обяд кабинетът на юбилярката се превърна в цветна градина. Флорални бяха и мотивите на тортата с форма на кутия с рози, която Рени Николова разряза в редакцията заедно с председателя на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев, изп. директор инж. Мирослав Мазнев, директора на Дирекция „Организационна политика“ на КСБ Димитър Копаров, служители от администрацията на Камарата и екипа на изданието.

„Здраве, щастие, късмет и през следващите 50!“, е нашето пожелание към главния ни редактор.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 20.12.2018. Категория Лайф. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Don`t copy text!
%d блогъра харесват това: