Общини

„Люлин“ с подчертан стремеж към европейска визия

Инж. Милко Младенов, кмет на района: Енергийната ефективност трябва да стане приоритет
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Даниела Стойнова
Даниела Стойнова
4 years ago

Аз също не виждам да се прави нещо хубаво в Люлин. Улиците са ужасни, тротоарите също.Само да видите улица 109, която води от първи микрорайон до метростанция Сливница – дупки, вода и кал… И понеже 25 години никой не си направи труда да изгради паркинг до метростанцията, автомобилите са паркирани на булеварда, пред 137-мо училище, по ливадите… Не знам как на никой не му идва наум колко е опасно това положение за децата, които всеки ден минават оттам, за да отидат на училище!По улиците и тротоарите майка с детска количка не може да се движи нормално! Няма хубава зелена градина,… Read more »

Anonymous
Anonymous
5 years ago

Аз виждам нещата така: нищо съществено не се прави за Люлин!!! Улиците са зле, няма спортна зала, няма културен център, няма никакъв паркинг при метростанция Сливница, връзката с центъра на града е много трудна – само през тунела и по бул.Сливница, който далеч не напомня широкото и постоянно ремонтирано Цариградско шосе, Западният парк е занемарен и още, и още… Е, друго си е Младост, там ако може ще се построи всичко важно за София!!!

Владимир Нотев
Владимир Нотев
6 years ago

Искам да отбележа, че липса на изградени улици и пътна инфраструктура липсва не само в района на новите кооперации зад магазин „Била“ а и в почти целия район на Люлин-център. И там ли ще са нужни над 10 години, за да се изгради съответната улична регулация?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers like this: