Община Габрово обяви конкурс за проект за благоустрояване на част от централната градска част и реконструкция на Шиваровия мост

Прочетена: 65

Община Габрово обяви конкурс за проект за благоустрояване на част от централната градска част и реконструкция на Шиваровия мост.

Конкурсът е включен като дейност по проект „Техническа помощ за подготовка на Община Габрово за следващия програмен период 2014 – 2020“, финансиран по Оперативна програма “Регионално развитие” 2007-2013.

Обявенията от общината конкурс е открит, явен и едноетапен. Журито ще оценява проектите спрямо изискванията в заданието за проектиране, представянето и защитата.

Проектни предложения ще се приемат до 2 март.

Община Габрово предвижда да раздаде и награди. Класираният на първо място проект получава правото на договаряне за работен проект с местната администрация, като ще получи и 2 500 лева като компенсация за разходи по изготвянето на конкурсния проект. Максималната допустима стойност на проекта е 28 500 лева.

За класирания на второ място участник се предвижда награда в размер на 1 000 лева. В случай, че общината не успее да се договори с класирания на първо място, заелият втората позиция участник ще има шанса да договори работен проект.

За класирания на трето място участник се предвижда парична награда в размер на 500 лева.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 12.01.2015. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


%d блогъра харесват това: