Новини

Жп линията Елин Пелин – Септември ще е предизвикателство за строителите

Модернизацията на трасето започва догодина
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ПОБИТ КАМЪК - ГАРАТА
ПОБИТ КАМЪК - ГАРАТА
4 years ago

Дилетанти с дилетанти. Погледнете как е по европейските страни. Дали така си закриват гарите като вас. Единственият транспорт до вилната зона Побит камък, до Нови хан, е пътническият влак. Как не ви е срам . Една от старите гари в България.Защо я махате. Данъците са достатъчно големи. Нито пътя е като път, нито има вода и канализация. Там живеят млади хора с деца.

Симо
Симо
5 years ago

Къде може да се види тоз проект-в кой сайт???

ceca
ceca
5 years ago

В с.Момина Клисура до жп линията има градини с трайни насаждения.Какво ще стане с тях? Натурални актове нямаме.Има само документ от поземлината комисия чия собственост е.Това ще бъде ли валидно ?

Б. Стоянов
Б. Стоянов
5 years ago

Първата гара след гара Елин Пелин е гара Побит Камък на 600м на юг ог нея се намира жилищен комплекс Сентрал Парк 1 в който има около 700 апартамента с жувущи семейства с поне по трима души в семейство. По планове които намерих в мрежата новата линия ще минапа между гара Побит Камък и жилищен комплекс Сентрал Парк 1. Линията ще е на 200-300м от жилищния комплекс. Предвидени ли са шумопоглъщащи огради? Предвидена ли е спирка за жилищен комплекс Сентрал Парк 1 и гара Побит Камък?

Цветана Велкова
Цветана Велкова
5 years ago

Какво ще стане с трайните насаждения които се намират край линията на с. Момина Клисура.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers like this: