Радан Кънев (РБ): Готови сме за избори, ако мнозинството ГЕРБ, ДПС и АБВ се запази

Прочетена: 160

Радан Кънев
„Идва кратка отпуска. Призовавам колегите от ГЕРБ да слязат от метлите и да си дадат сметка за необходимостта от много сериозен разговор за управленските приоритети и програмата на парламента“. Това заяви късно снощи лидерът на ДСБ Радан Кънев от профила си във Facebook.

„Ако искаме стабилна България, трябва да загърбим партизанските си страсти и мераци за служебна победа и да заздравим мнозинството около важните реформи, които предстоят – Закона за съдебната власт, Закона за лечебните заведения, антикорупционния закон“, добавя Кънев.

Според него е възможно да се наложи предоговаряне на коалицията. „Това не бива да ни плаши. Ако мнозинството ГЕРБ, ДПС, АБВ се запази и атаките срещу Реформаторския блок продължат, трябва да сме готови за нови избори, на които да получим по-висок резултат, и то като единна и дисциплинирана политическа сила“.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 31.07.2015. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: