Новини

Поради снегопочистване временно се ограничава движението на товарни МПС над 10 т в област София

Временно се ограничава движението на товарни МПС над 10 т за цялата област София поради снегопочистване. Това съобщават от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура". Поради обилен снеговалеж временно се ограничава движението на товарни МПС над 10 т по път I-4 Търговище - Велико Търново, посока Велико Търново, в област Търговище, и по път I-1 (E-79) Монтана - Ботевград, посока София, в област Монтана.

Поради снегопочистване временно се ограничава движението на товарни МПС над 10 т в двете посоки по АМ „Люлин“ на територията на област София и област Перник.

Поради снегопочистване се ограничава движението за тежкотоварни автомобили над 12 т по път I-5 Русе-Бяла през проход „Република” и в област Русе.

Път II-37 Пещера – Батак - Доспат всички МПС да се движат с вериги, товарните МПС без ремаркета и полуремаркета.

Поради обилен снеговалеж временно се ограничава движението на товарни МПС над 10 т по път II-62 Самоков-Дупница-Кюстендил.

Поради снегопочистване временно се ограничава движението по АМ „Тракия“ на товарни МПС над 10 т в посока София на територията на област Пазарджик, и по път I-5 Велико Търново-Бяла, област Велико Търново.