Министър Николина Ангелкова на посещение в Пещера

Прочетена: 200

Министърът на туризма Николина Ангелкова ще посети днес град Пещера по покана на народния представител Десислава Костадинова и кмета на града Николай Зайчев. Тя ще проведе среща в общината, на която ще се обсъдят възможностите за популяризиране потенциала за туризъм в региона. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на туризма.
От 16:00 часа министър Ангелкова, заедно с депутата Десислава Костадинова и кмета на града Николай Зайчев, ще посетят крепостта Перистера. През последните години укреплението на хълма „Света Петка“ се превръща в една от най-посещаваните атракции в региона, като на място ще бъдат обсъдени перспективите за по-голямото й популяризиране.
Министър Ангелкова е и сред поканените гости за представянето на книгата „Каймакъ-Чаланъ“ с автор Красимир Узунов, което ще се състои от 17:30 часа в читалище „Развитие“ в града.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 21.03.2016. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: