Втората международна конференция „Предизвикателства на кохезионната политика на ЕС 2014 – 2020“ ще се проведе на 17 май

Прочетена: 175

София Балкан Шератон

ПРЕДСТОЯЩО СЪБИТИЕ

Втората международна конференция „Предизвикателства на

кохезионната политика на ЕС 2014 – 2020“ ще се проведе на

17 май 2016 г. от 9.00 ч. в зала „Средец“ на „София хотел Балкан“

Събитието е под патронажа на Искра Михайлова, председател на Комисията по регионално развитие на Европейския парламент

 

Камарата на строителите в България и в. „Строител“ организират Втора международна конференция „Предизвикателства на кохезионната политика на ЕС 2014 – 2020“. Форумът е под патронажа на Искра Михайлова, председател на Комисията по регионално развитие към Европейския парламент. Специален гост на събитието ще бъде Валтер Дефа, генерален директор на Главна дирекция „Регионална и урбанистична политика“ към Европейската комисия. Тази година темата ще е „Опростяване на изпълнението на кохезионната политика“.

Конференцията ще се проведе на 17 май 2016 г. от 9.00 ч. в зала „Средец“ на „София хотел Балкан“

От българска страна в събитието участие са потвърдили Томислав Дончев, вицепремиер по европейските фондове и икономическата политика, Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството, Ивелина Василева, министър на околната среда и водите и др.

Във форума ще се включат и инж. Светослав Глосов, председател на УС на КСБ, Франческо Алборе, изпълняващ началник на Отдел за земеделски и структурни фондове към ОЛАФ, Соня Клисарска, директор на Дирекция АФКОС, МВР,  Малина Крумова, директор на Дирекция „Централно координационно звено“ към Министерския съвет и член на работната Група на високо ниво за опростяване към ЕК, Деница Николова, зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на УО на ОПРР, Яна Георгиева – главен директор на Главна дирекция „Оперативна програма „Околна среда“ към МОСВ, и др.

Целта на събитието е да се представят най-актуалните теми и новите моменти, свързани с прилагането на политиката на сближаване за 2014 – 2020 г., като и визиите за бъдещето на кохезионната политика след 2020 г.

Желаещите да отразят събитието могат да се регистрират на:

02/8062919 и на e-mail: press.stroitel@gmail.com

Сподели в социалните мрежи

Автор на 14.05.2016. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: