Мустафа Карадайъ, ДПС: Ако заложим на популистките изказвания, ще започне дълъг предизборен маратон

Прочетена: 157

Основният проблем, който провали кабинетът и този парламент,  е формулата за формиране на властта. Всеки следващ опит да се заложи на аритметрично, а не ценностно мнозинство, ще се провали. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ. „Президентските избори се превърнаха в началото на промяната“, допълни той. „Оперативните програми не се изпълняват. Имат риск да бъдат окончателно спрени. Образувани са повече от 50 наказателни процедури срещу страната ни“, каза още той.

„Новото мнозинство в 44-ия парламент трябва да доведе до стабилност в страната и да има ясни национални приоритети“, обясни Карадайъ. „Трябва да гарантираме честни и прозрачни избори“, обясни той.

„Призовавам да отговорим на очакванията на хората. Ако заложим на популистките изказвания, ще започне дълъг предизборен маратон. Пожелавам успех на тези, които ще водят положителна кампания“, заяви той.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 11.01.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


%d блогъра харесват това: