Днес ще се направи посещение във връзка с изпълнени строителни работи в ОДЗ „Лилия“ 81, район „Възраждане“

Прочетена: 169

Дейностите са реализирани с финансовата подкрепа на Камарата на строителите в България

Днес от 11. 00 ч  кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова ще посети ОДЗ „Лилия“ 81, район „Възраждане“, във връзка с извършените строителни работи. На събитието ще присъстват кметът на район „Възраждане“ Савина Савова, председателят на Управителния съвет на Камарата на строителите в България инж. Николай Станков, почетният председател на КСБ инж. Светослав Глосов, инж. Иван Бойков, изп. директор на КСБ, Валентин Николов, председател на Контролния съвет на КСБ, общински съветници и други.

Камарата като обществено отговорна организация винаги е откликвала на проблеми и сложни ситуации в страната и по места. Затова е взето решение КСБ да помогне на район „Възраждане“  за проектиране и изграждане на изцяло нов покрив. Финансирането е осигурено от страна на Камарата и Столичната община. В процеса на работа са разкрити редица конструктивни проблеми, които обаче със съвместните усилия на строителите и на екипа на „Възраждане“ са решени.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 12.01.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: