Мустафа Карадайъ, председател на ПГ на ДПС: Намираме се пред едни сложни избори

Прочетена: 135

В края сме на 43-то Народно събрание. Намираме се пред едни сложни избори. Това заяви Мустафа Карадайъ, председател на ПГ на ДПС, в последното заседание на парламента. „Езикът на омразата и разделението се задълбочават. Трябва да ги обявим за вредни“, каза той. „Трябва ни стабилно мнозинство, което да излъчи стабилно правителство. Тези дебати трябва да започнат още сега. Всички политически сили трябва да приемем, че има една граница, която не трябва да се прекрачва“, допълни Карадайъ.
„Народът не може непрекъснато да слуша за провалени програми. Хората дадоха своята оценка за сегашното управление на президентските избори“, подчерта той.
„Формулата „След ГЕРБ и потоп“ не е приемлива. Два пъти бягате от отговорността. Хората помнят как се живееше преди 2009 г. Ние имаме ясна програма за управление. След изборите предстоят тежки разговори за коалиционно управление. Нека да можем да си говорим“, обясни Карадайъ. „Необходимо е да имаме консенсус по националните въпроси“, добави той и призова за положителна кампания с ясни цели.
„От утре имаме служебно правителство и то да организира честни избори“, заяви той.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 26.01.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: