Еврокомисар Елжбета Биенковска ще посети България на 23 февруари

Прочетена: 112

Елжбета Биенковска, член на Европейската комисия, отговарящ за вътрешния пазар, промишлеността, предприемачеството и малките и средни предприятия, ще бъде на посещение в България в четвъртък, 23 февруари 2017 г.
Комисар Биенковска ще се срещне с президента на България Румен Радев. Предвижда се и обща среща с министър председателя Огнян Герджиков, министъра на финансите Кирил Ананиев и министъра на икономиката Теодор Седларски. Комисар Биенковска ще информира националните власти за актуалните инициативи на Комисията, свързани с нейния ресор. Предвижда се и обсъждане на напредъка на България по целите на Европейския семестър (годишният цикъл на координация на икономическите и фискалните политики в ЕС).
В рамките на своето посещение г-жа Биенковска също така ще участва в откриването на конференцията „Предприемачество за растеж“ от 9.00 ч. на 23 февруари (четвъртък) в „София Хотел Балкан“.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 21.02.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.