Две нови детски площадки дари „Екопак България“ на община Русе

Прочетена: 32

Днес бяха официално открити две нови детски площадки, дарени от ЕКОПАК България АД на Община Русе.

На церемонията присъстваха заместник-кметът по комунални дейности Наталия Кръстева и изпълнителният директор на ЕКОПАК България Тодор Бургуджиев.

Г-н Бургуджиев заяви: „Вече 10 години ЕКОПАК България и Община Русе си партнират успешно и с всяка изминала година градът става все по-чист. Ето защо това е хубав повод да зарадваме русенските деца с две нови площадки”, като добави, че след днешното присъединяване към кампанията „Да изчистим България заедно” и откриването на новите съоръжения, на 17-ти септември предстои инициативата „Стара хартия за нова книга”. Г-жа Кръстева добави, че е изключително важно да се възпитава у подрастващите навика да пазят околната среда и призова да се опазват новите приспособления. Тя благодари на г-н Бургуджиев за доброто партньорство и подаръка от ЕКОПАК България.

Едната площадка се намира в градинката на ъгъла на ул. „Николаевска“ и ул. „Антим I“, а другата при блок „Бузлуджа“, на бул. „Цар Освободител“ до Земеделски колеж. Предназначени са за деца на възраст от 3 до 12 години.

В края на церемонията прозвуча изпълнение на квартет от ДВГ „Слънце” с художествен ръководител Наталия Константинова при ОбДЦКИ.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 16.09.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


%d блогъра харесват това: