Новини

Председателят на НС Димитър Главчев ще се срещне днес с началника на кабинета на председателя на ЕК Мартин Селмайер

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев, Председателският съвет на парламента и председатели на комисии ще се срещнат с Генералния секретар на Европейската комисия (ЕК) Александър Италианер и с началника на кабинета на председателя на ЕК Мартин Селмайер. Гостите ще бъдат на работно посещение в България днес.

Председателят на парламента ще разговаря с Александър Италианер и Мартин Селмайер в 14.00 часа в кабинета на председателя на Народното събрание.

В 14.20 часа в зала „Запад” на Народното събрание гостите ще имат среща с членовете на Председателския съвет на парламента и с председатели на комисии. В нея ще участват председателят на Комисията по външна политика Джема Грозданова, председателят на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове Кристиан Вигенин, председателят на Комисията по отбрана Константин Попов, заместник-председателят на Комисията по правни въпроси Десислава Атанасова, председателят на Комисията по енергетика Делян Добрев и заместник-председателят на Комисията по бюджет и финанси Евгения Ангелова.