Евродепутатът Асим Адемов (ГЕРБ/ЕНП) откри информационен офис в Кърджали

Прочетена: 98

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов откри информационен офис в Кърджали. На събитието присъстваха председателят на Народното събрание и областен координатор на ГЕРБ-Кърджали Цвета Караянчева, общински съветници и активисти на партията от седемте общини на региона.
„Асим Адемов е от района на Благоевград и познава спецификата на смесените райони. Фактът, че той е вторият евродепутат след Андрей Новаков, който ще има офис в Кърджали, е знак, че сме във фокуса на събитията и в дневния ред на държавата“, заяви Цвета Караянчева.
Адемов призна, че има сантименти към града, защото тук е завършил своето педагогическо образование и това е една от основните причини да отвори свой офис. Другата е, че проблемите в Кърджали и Благоевград са сходни. „Идвам тук не за да воювам с ДПС, а да се съревновавам с тях със силата на аргументите и на добрите политики. Искам да убедим хората, че ГЕРБ е реалната алтернатива на еднопартийното управление в региона. Даваме равен шанс на всички и ги ценим независимо от техния етнос и вероизповедание“, каза Адемов.
В отговор на въпроси на медиите той изтъкна, че като евродепутат е член на Комисията по гражданските свободи, правосъдие и вътрешен ред, която се занимава с бежанската криза и опазването на външните граници и в тази посока страната ни получава висока оценка за усилията си в полза на мира и спокойствието на Балканите.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 10.12.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: