Ремонтът на платното за Бургас на АМ „Черно море“ не е завършил

Прочетена: 81

Ремонтът на платното за Бургас на автомагистрала „Черно море“ не е завършил. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“. Положен е само първият пласт асфалт /биндер/. През пролетта работата ще продължи, в съответствие с технологичния проект, и ще бъде поставено и износващото асфалтово покритие и пътната маркировка. Агенция „Пътна инфраструктура“ прави това уточнение по повод сигнал за появили се неравности, които изпълнителят на обекта отстрани за своя сметка, веднага след констатирането им.
За улеснение на трафика и повишаване безопасността на движение, преди Коледните празници, обектът бе пуснат в експлоатация за зимния сезон с временна организация на движението и ограничение на скоростта от 70 км/ч. Участъкът е с временна маркировка и табели, че пътят е в ремонт. През пролетта, след завършване на предвидените строителни работи в платното за Бургас, ще се ремонтира изцяло и платното в посока Варна.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 28.12.2017. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: