Евродепутатът Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП): България ще работи за постигането на конкрерни резултати за потребителите

Прочетена: 73

„България представи ясни приоритети в сферата на единния пазар и защитата на потребителите. Нашата страна ще работи усилено за постигането на конкретни резултати.“, заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по време на изслушването на министъра на икономиката Емил Караниколов и министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски в Комисията по вътрешен пазар и защита на потребителите (ИМКО) в Европарламента.

Евродепутатът Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) коментира, че българските министри дадоха ясен сигнал за намеренията на българското председателство да придвижи напред законодателните досиета от телекомуникационния сектор и услугите. „Комисията по вътрешен пазар е готова да сътрудничи, за да се постигнат възможно най-добрите решения за потребителите, малките и средни предприятия и по-големите компании“, подчерта Ева Майдел ГЕРБ/ЕНП. 

Изслушването на Министър Караниколов и Министър Московски в Европарламента бе по случай началото на българското председателство на Съвета на Европейски съюз. През януари министрите от кабинета на Бойко Борисов ще посетят Брюксел, за да установят контакт, представят и координират работната си програма с Европейския  парламент.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 23.01.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: