Министър Николай Нанков: За пореден път се употребява темата със санирането като „голямата корупция“

Прочетена: 76

За пореден път се употребява темата със санирането като „голямата корупция“. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков по време на дебатите по вота на недоверие към кабинета „Борисов“ 3  „Една лъжа повторена сто пъти, може би звучи като истината. На различни дебати заклеймяването на програмата с подобни манипулативни тези, наистина обрича нейното бъдеще като може би на нетолкова оптимистично“, коментира министър Нанков. Той припомни, че от БСП още в самото начало са плашели хората с тази програма. По думите му програмата за саниране се оптимизира и като контролни механизми, и като цени.

„На пазарен принцип, фирмите изпълнителки да се конкурират“, посочи министърът на регионалното развитие. Според него обидно звучи, че ГЕРБ и правителството са корумпирани. Нанков заяви, че обидно звучи да се твърди, че са корумпирани кметовете, над 100 хил. работници, строители, проектанти, консултанти, надзорници по програмата. „Дайте да докараме консултанти и кметове от чужбина и да се реши проблемът, който съществува във вашите глави“, обърна се министър Николай Нанков към БСП.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 23.01.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: