ОС на ОП на КСБ – София, проведе редовното си месечно заседание

То беше първото под ръководството на новия председател инж. Любомир Качамаков

Прочетена: 31

Росица Георгиева

Областният съвет (ОС) на Областното представителство на Камарата на строителите в България (ОП на КСБ) в София проведе редовното си месечно заседание. То беше първото под ръководството на новия председател инж. Любомир Качамаков. В събранието участва и председателят на Управителния съвет на КСБ инж. Илиян Терзиев и предишен председател на ОП на КСБ – София.

В началото инж. Качамаков информира присъстващите за изпълнението на решенията от заседанието, проведено през март. Инж. Терзиев запозна членовете на ОС с темите, които се обсъждат при срещите на новото ръководство на КСБ с представители на централната и местната власт – министерства и общини, и с ръководствата на областните структури на организацията.

В частта за организационните въпроси беше решено в началото на месец юни във Велинград да се проведе семинар по актуални за бранша теми. Те ще бъдат предложени от членовете на ОС, като сред коментираните възможни теми бяха Законът за обществените поръчки, новият Регламент за защита на личните данни, влизащ в сила от 25 май, и задълженията, произтичащи от него, както и новоприетият Закон за устройството и застрояването на Столичната община. Следващото заседание на ОС на ОП на КСБ – София, ще бъде в началото на май.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 15.04.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


%d блогъра харесват това: