Премиерът Бойко Борисов: Имахме една много добра и честна дискусия

Прочетена: 68

Благодаря на всички и искам да се извиня на всички софиянци за чудовищния трафик, но това е най-големият форум, на който България е била домакин. Но не знам дали някого е имало толкова много президенти и премиери. Ползите за България са големи. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на пресконференция след Срещата на върха между лидерите на ЕС и на страните от Западните Балкани

„Имахме една много добра и честна дискусия“, допълни премиерът. Той почерта, че отдавна не е чувал да се говори толкова честно.

„Ако Западните Балкани са една държава, то тя ще има икономика, колкото Словакия и население колкото Румъния“, каза още Борисов и информира, че до края на юни пак ще имаме възможност за подобни разговори.

завърши премиерът Бойко Борисов.

„Надявам се до края на годината да започнем първата копка на интерконектора България-Гърция. Единственото спасение на ЕС е в единството“, завърши премиерът Бойко Борисов.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 17.05.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.