Започна дискусионния форум „Новите инвестиции във ВиК инфраструктура“

Прочетена: 53

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков откри дискусионния форум „Новите инвестиции във ВиК инфраструктура“. Той ще се провежда от 10 часа в зала „Роял“ на София Хотел Балкан.

Модератор на организираното от Министерството на регионалното развитие и благоустройството събитие е заместник-министър Малина Крумова. На форум присъстват вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на околната среда и водите Нено Димов, кметът на София Йорданка Фандъкова, областни управители, инж. Благой Козарев, член на ИБ и на УС, ръководител на секция „Хидротехническо строителство, ВиК мрежи и съоръжения“ към КСБ и член на СД на в. „Строител“, членът на УС на КСБ Любомир Пейновски, представители на ВиК асоциации и други.

По време на форума ще бъдат представени инвестициите във ВиК мрежи и съоръжения, които ще бъдат финансирани от Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“ на база изготвените регионални прединвестиционни проучвания.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 22.05.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.