Днес ще се проведе Четвъртата международна конференция „Инвестиции и инфраструктура в Северна България“

Прочетена: 33

Камарата на строителите в България и Искра Михайлова, председател на Комисията по регионално развитие към Европейския парламент, за четвърти пореден път организират съвместна конференция. Тази година темата на форума е „Инвестиции и инфраструктура в Северна България“. Дискусионната кръгла маса ще се проведе днес в Луковит от 13. 00 ч. Медиен партньор на събитието е в. „Строител“.

Във форума ще участват Искра Михайлова, председател на Комисията по регионално развитие към ЕП, инж. Илиян Терзиев, председател на УС на КСБ, Красимир Живков, зам.-министър на околната среда и водите, Малина Крумова, зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството, инж. Светослав Глосов, член на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“ и почетен председател на КСБ, Корнелия Маринова, кмет на община Ловеч, Стамен Янев, изп. директор на Българската агенция за инвестиции, Валери Белчев, член на УС на „Фонд мениджър на финансови инструменти в България“ ЕАД, областни управители, кметове на общини, председателите и членовете на ОП на Камарата от региона.

По време на събитието ще се разискват актуални въпроси относно  настоящи и бъдещи инвестиции в сферата на инфраструктурата, трансграничното сътрудничество, потенциал и перспективи за строителния бранш в Северна България, публично-частни партньорства, регионална политика на Европейския съюз – настояще и бъдеще, възможности за развитие на региона, механизми за използване на финансови инструменти.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 23.05.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.