4 са кандидатите за изграждане на кръгово кръстовище при село Труд

Прочетена: 179

Четири са отворените оферти в обществената поръчка за избор на изпълнител при изграждането на кръгово кръстовище при пресичането на път ІІ-64 Карлово – Пловдив при км 48+278 и път ІІІ-606 Строево – Труд, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“. Индикативната стойност на поръчката е 1 168 000 лв. без ДДС и средствата са осигурени от бюджета на АПИ.

Отворените оферти по реда на постъпването им в деловодството на Агенция „Пътна инфраструктура“ са на:

  • „ИСА 2000“ ЕООД;
  • „ПЪТИЩА ПЛОВДИВ“ АД;
  • „КРЪГОВО КРЪСТОВИЩЕ ТРУД 2018“ ДЗЗД, в което са: „ПСТ ГРУП“ ЕАД и „СЕТ КЪМПАНИ“ АД;
  • „ЩРАБАГ“ ЕАД.

С новото кръстовище при село Труд ще се подобри безопасността при преминаване по съществуващото към настоящия момент триклонно кръстовище и ще се намалят до минимум предпоставките за пътно-транспортни произшествия. Съществуващото кръстовище при 48-ми км на второкласния път ІІ-64 Карлово – Пловдив се намира на около 600 м от пътен възел „Труд“ на автомагистрала ‚,Тракия“. В момента то не обслужва посоката Пловдив – Строево и движението по посока Пловдив – Строево – Голям Чардак се осъществява през кръстовището при 46-ти километър в с. Труд.

 

Сподели в социалните мрежи

Автор на 22.06.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


%d блогъра харесват това: