Зам.-министър Валентин Йовев откри конференция на тема „Възможности и перспективи за развитие на публично-частното партньорство“

Прочетена: 43

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев откри Международна практическа конференция на тема „Възможности и перспективи за развитие на публично-частното партньорство“.

Организираният от МРРБ форум се провежд на 19 и 20 септември 2018 г. в Резиденция „Бояна“, дом №2, гр. София. В събитието ще се включат представители на Business Advisory Board към Икономическата комисия за Европа на ООН.  На срещата присъства още председателят на УС на АПИ инж. Светослав Глосов.

Целта на конференцията е да се представи международния опит в областта на публично-частното партньорство, както и да се обсъдят предизвикателствата и възможностите за по-широкото му приложение в контекста на бъдещи инвестиционни процеси в България.

 

Сподели в социалните мрежи

Автор на 19.09.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Don`t copy text!
%d блогъра харесват това: