Ивайло Московски: Едно от сериозните предизвикателства пред новия министър на транспорта е координацията с ведомствата

Прочетена: 32

Мисля, че едно от сериозните предизвикателства за Росен Желязков е координацията с всички министерства. С очите съм видял начина, по който той работи и вярвам, че притежава всички необходими качества да се справи със сектора, заяви предшественикът му Ивайло Московски пред журналисти в парламента.
„Не трябва да се броят жертви, защото и един човек да е загинал, това е проблем. Важно е да се подобри безопасността, каза още Московски.
Според него ще има нужда новият министър да направи обективна намеса в работата по ОП „Транспорт“ , където има забавяне. Останалите големи приоритети са модернизацията на железниците, където министър московски е положил усилия за финансова стабилизация, която по думите му е факт към днешна дата. По темата за концесиите той е убеден, че това е успешният начин за функциониране на транспортната инфраструктура.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 20.09.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Don`t copy text!
%d блогъра харесват това: